header banner
Default

Memeinator wil in 2024 domineren


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Recent cryptonieuws heeft een nieuw bullish momentum in de markt voor crypto geïnjecteerd, waarbij XRP en Memeinator klaar zijn om te kapitaliseren. De XRP prijsvoorspelling maakt een grote verandering mogelijk, nadat er meer duidelijkheid over de regelgeving is geboden aan de wereld van Web3. Tegelijkertijd heeft Memeinator, dat net met de presale is begonnen, het potentieel om concurrerende meme coins te ontgroeien dankzij gunstige marktomstandigheden.

📈 Bitcoin mining: Veilig thuis, geen technische kennis nodig! Advertentie Rollman Mining

Rechter oordeelde dat XRP geen effect is

VIDEO: Dreigingsbeeld informatiebeveiliging 2023-2024 - Week Leonard Geluk 16 december 2022
VNGemeenten

In juli schoot de prijs van XRP omhoog nadat er belangrijk crypto nieuws uitbrak over de zaak van Ripple met de SEC. De zaak liep al sinds 2020, waarbij de Securities and Exchange Commission (SEC) zich op Ripple richtte omdat zij van mening waren dat de XRP crypto een effect was.

Effecten zijn onderworpen aan verschillende regels en voorschriften, omdat ze doorgaans mogelijkheden voor het werven van fondsen bieden voor één gecentraliseerd bedrijf. Crypto’s zijn daarentegen digitale activa die zijn ontworpen om te worden gebruikt als ruilmiddel op gedecentraliseerde computernetwerken.

De rechtszaak tussen Ripple en de SEC werd wereldberoemd. Men dacht dat de uitkomst een groot inzicht zou verschaffen in het regelgevende standpunt van de Verenigde Staten ten aanzien van de crypto industrie. Een rechter uit New York oordeelde in juli dat XRP in feite geen effect was – een grote overwinning voor Ripple en voor de crypto sector in bredere zin.

Analisten verwachten dat nieuws over crypto, zoals de zaak tussen XRP en SEC ,een nieuwe bullish fase voor de markt voor crypto zal inluiden. Sinds de rechter in New York in het voordeel van Ripple oordeelde, hebben verschillende toonaangevende financiële instellingen plannen ingediend om een crypto ETF op hun platforms aan te bieden. Dit heeft voor nog meer bullish momentum op weg naar 2024 gezorgd.

Advertisement

Kan het nieuwe project Memeinator profiteren?

VIDEO: Thorbecke2024 - maatwerk, aflevering 2: Inclusie
VNGemeenten

Memeinator werd gebouwd tijdens de bearmarkt nadat het team een belangrijk probleem had opgemerkt met de meeste meme coins op de markt – namelijk dat de overgrote meerderheid van meme coins geen token utility bieden aan hun investeerders. Om dit probleem te helpen oplossen, is Memeinator ontworpen om meer functies te bieden aan zijn tokenhouders en een nieuw tijdperk in te luiden voor de markt voor meme coins.

Als aftrap biedt Memeinator tijdens de presale een aantrekkelijke mogelijkheid om te investeren. Het native MMTR token is momenteel beschikbaar voor een bedrag van $0,0118 en zal tijdens het evenement stijgen. Het zal worden gebruikt in een gedecentraliseerd ecosysteem dat verschillende opvallende kenmerken bevat, waaronder het spell Meme Warfare, een speciale NFT collectie en gedecentraliseerde financiële diensten zoals MMTR token staking.

Het meme coin ecosysteem zal een volledig gedecentraliseerde community ondersteunen en het project zou kunnen profiteren van duidelijkheid op het gebied van regelgeving die Web3 via de zaak van XRP krijgt.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis Advertentie Bitvavo

Letterlijk de stratosfeer in

VIDEO: De lachende Middeleeuwen
De Ideale Wereld

Eén gelukkige financier van het nieuwe meme coin project krijgt een unieke reis naar de ruimte met de Spaceline van Virgin Galactic. Dit initiatief zet het ethos van het project volledig in de kijker. De meeste meme coins delen loze beloften over Lamborghini’s en moonshots, maar Memeinator zal een van zijn gebruikers echt de ruimte in sturen.

Elke early backer maakt kans om op de Spaceline reis te gaan. Naast het verwerven van blootstelling aan een van de meest opwindende nieuwe meme coins op de markt in 2023. De prijs stijgt geleidelijk van $0,01 naar $0,049 gedurende het evenement.

🔔 Vandaag: €56 goud gratis Advertentie GoldRepublic

Hoe werkt MMTR?

VIDEO: How Trump's Miami arraignment could impact 2024 race
CBS Evening News

Meme Warfare is het hoeksteen kenmerk van het Memeinator platform. Het biedt een unieke gaming ervaring waarbij spelers mascottes van onwaardige meme coins kunnen opsporen en vernietigen. Help ze te vernietigen met de ingebouwde wapens van Memeinator in een meeslepend spel in shoot-em-up-stijl.

Het project maakt gebruik van een hulpmiddel met kunstmatige intelligentie genaamd Memescanner, dat het internet afspeurt naar onwaardige meme coins. Zodra de slachtoffers zijn uitgekozen, zal Memescanner ze in Meme Warfare invoeren, zodat de community van Memeinator ze kan vernietigen.

Memeinator zal ook een speciale NFT collectie uitbrengen, waarvan de details nog moeten worden onthuld. Maar er gaan enkele geruchten dat het een collectie in PFP stijl is of zelfs een unieke kunstcollectie waarbij de eigenaren een 1-op-1 item krijgen, zoals geverifieerd door de Ethereum blockchain.

Het team van Memeinator bouwt ook direct ter plaatse een staking portaal, waarmee leden van de community op de lange termijn een passief rendement kunnen behalen op hun investering in MMTR.

MMTR prijs in 2025

VIDEO: Hoe ga je om met een dominante bestuurder? | [Samenwerken met de bestuurder #5]
Schateiland

Memeinator heeft deflatoire tokenomics, aangezien er slechts 1 miljard tokens zullen worden gemaakt. Het hebben van deflatoire tokenomics en de uitgebreide utility van het platform is een recept voor succes op de markt voor crypto. Memeinator zal de vraag van blockchain gebruikers kunnen genereren en tegelijkertijd kunnen profiteren van een vast totaal tokenaanbod.

De combinatie van deze kenmerken kan helpen om een consistente opwaartse druk op de prijs van MMTR te creëren. Analisten hebben geprobeerd MMTR te vergelijken met bestaande meme coins in Web3 en hebben FLOKI en PEPE aangewezen als de twee belangrijkste concurrenten.

FLOKI bereikte een piek in marktkapitalisatie van $500 miljoen tijdens de bullmarkt van 2021, terwijl PEPE in mei 2023 de grens van $1 miljard overschreed. MMTR heeft de zinnen gezet op een marktkapitalisatie van $1 miljard bij de volgende crypto bullmarkt, wat het token een waarde van $1 oplevert in 2025.

Zal XRP herstellen van de rechtszaak?

VIDEO: Ruimte innemen - leer ruimte te maken voor jezelf
Leer Vrij Leven

XRP is gemaakt door Ripple Labs, een FinTech bedrijf gevestigd in de Verenigde Staten. Het XRP token vergemakkelijkt de overdracht van waarde op RippleNet. Het is een gedecentraliseerd computernetwerk dat is ontworpen om een onveranderlijk grootboek te bieden dat financiële transacties in realtime registreert.

RippleNet kan vrijwel onmiddellijk grensoverschrijdende betalingen verwerken met transactiekosten van bijna $0. De voordelen van RippleNet en blockchain technologieën in bredere zin zijn dat ze transacties veel sneller en goedkoper kunnen verwerken dan welk traditioneel betalingssysteem dan ook. Dit is een belangrijke reden waarom ze tegenwoordig zo populair zijn geworden in de wereld.

In plaats van kostbare en tijdrovende valuta processen te doorlopen, hebben financiële instellingen zoals JP Morgan, de Bank of England en Santander ervoor gekozen om RippleNet en XRP te gebruiken. Dit weerspiegelt de verreikende utility van XRP in het mondiale financiële systeem.

XRP prijsvoorspelling

VIDEO: Gelekte telefoontjes bij OpenVLD
De Ideale Wereld

Het kan zijn dat de prijs van XRP de afgelopen jaren is tegengehouden vanwege de zaak van Ripple met de SEC. Er wordt gedacht dat XRP tijdens de bullmarkt van 2021 ondermaats presteerde, omdat het er niet in slaagde zijn vroegere recordhoogte van $3 te doorbreken.

Omdat Ripple meer duidelijkheid krijgt over de regelgeving, voorspellen experts dat de prijs van XRP tijdens de volgende crypto bullmarkt het hoogtepunt van 2021 zou kunnen overschrijden. Een prijsvoorspelling voor de lange termijn richt zich op het niveau van $4,20. Als XRP hier doorheen kan breken, dan is $5 een reële mogelijkheid.

Memeinator versus XRP

VIDEO: Seksisme in Vlaanderen
De Ideale Wereld

Memeinator en XRP zijn twee van de meest veelbelovende mogelijkheden om te investeren in crypto in de richting van 2024 en 2025. De projecten bieden echte utility aan verschillende doelmarkten, waarbij elk ervan de komende maanden en jaren aanzienlijke steun kan aantrekken.

Memeinator bevindt zich echter in de beginfase van de ontwikkeling. Het project is nog maar net gelanceerd, wat betekent dat het native MMTR token prijsontdekking zal ondergaan kort nadat het op digitale exchanges wordt vrijgegeven.

Er is slechts een beperkte tijd om MMTR tegen een verlaagd prijsniveau te kopen voordat het op Bitmart wordt genoteerd. De prijsvoorspelling op de lange termijn is een hogere procentuele winst dan die van XRP op dit moment.

Om exclusieve informatie te ontvangen over de presale en de lancering van Memeinator, kun je je aanmelden via het formulier op de website van Memeinator.

VIDEO: De Verhulstjes: werken, verdomme
De Ideale Wereld

Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Sources


Article information

Author: Christopher Owens MD

Last Updated: 1699662842

Views: 789

Rating: 4.6 / 5 (93 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Christopher Owens MD

Birthday: 1986-01-09

Address: 2880 Stephen View Apt. 581, Silvachester, ME 13728

Phone: +4213828887243938

Job: Medical Doctor

Hobby: Web Development, Meditation, Cycling, Camping, Coin Collecting, Sailing, Lock Picking

Introduction: My name is Christopher Owens MD, I am a sincere, welcoming, rare, dear, audacious, fearless, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.